Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

       


Úvod » Chov, zahrada a zemědělství » Kolda, Horák, Zelinka - Zpracování masa pro 1. a 2. ročník SOU - SNTL 1983


        

Kolda, Horák, Zelinka - Zpracování masa pro 1. a 2. ročník SOU - SNTL 1983

odborná potravinářská - řeznická - antikvariát

img

 

Skladem: 1,00 ks
Číslo produktu: 9222-DU605COKPHJZZMP1A2RSOU
Výrobce: SNTL Praha
naše cena bez DPH: 113,64 Kč
naše cena s DPH (10 %):
125,00 Kč

do košíku:
  ks  

Otakar Kolda, Ing. Petr Horák, Karel Zelinka - Zpracování masa pro 1. a 2. ročník SOU - vydalo SNTL - Nakladatelství technické literatury, Redakce potravinářské literatury, Praha 1983. Vydání první.

Praktická příručka používaná jako učebnice seznamuje s porážením, bouráním masa, jateční výrobou, skladováním a výrobou drobných masných výrobků a měkkých salámů.

Velikost A4, tvrdá vazba, 128 stran, 30 tabulek, 64 ilustrací.

Čtená, mírně ohmataná, mírně otlačený rožek, flíček na předních deskách, i přes uvedené pěkný stav.

Použitá - běžné stopy užívání, bez vážných poškození.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Opište text z obrázku: *
captcha

Upozornění. Správce webu si vyhrazuje právo smazat vulgární nebo takové příspěvky, které by poškozovaly zájmy správce webu.